Natural Delicious

Natural Delicious; een lekkere en smaakvolle versformule, waarbij ook hostmanship, flexibiliteit, vernieuwing en keuzevrijheid dé kernwaarden zijn. Met deze versformule genieten u en uw medewerkers van gezond en lekker eten en drinken met alle gemakken van vandaag. Daarnaast leent deze formule zich uitermate goed voor het integreren van duurzame en biologische producten.

natural delicious, cateringconcept prorest

Natural Delicious biedt keuzevrijheid

sandwichbar prorest, natural delicious

Natural Delicious onderscheidt zich van de Prorest Formule in keuzevrijheid en in nog meer maatwerk. Deze formule kunt u namelijk naar wens uitbreiden, afhankelijk van de logistieke mogelijkheden. Productkwaliteit blijft daarin steeds maatgevend. Keuzevrijheid tot in de puntjes, want Natural Delicious is modulair opgezet. De basismodule bestaat uit een salade- & sandwichbar. Ambachtelijk gebakken brood en de inzet van een luxe soepen-, verse sappen-, smoothie- en/of een dessertbar voegt u als extra module(s) toe voor een completer geheel.

Lunchassortiment bestaat uit basis - en luxe deel

saladebar, natural delicous, prorest

Het vaste lunchassortiment bestaat uit een basis - en een luxe deel. Dit assortiment betreft de items waaruit een gemiddelde lunch is opgebouwd zoals: diverse soorten brood, broodjes, aanverwante broodartikelen, melk, kaas-, vlees- en zoet beleg en fruit van het seizoen. Het variabele assortiment geeft invulling aan de basismodule: salade- & sandwichbar, de door u gekozen extra modules en de overige warme en koude snacks. De productinvulling van modules wisselt wekelijks, zodat u elke keer een andere salade en een ander broodje kunt samenstellen.