Smaakdagen

Smaakdagen

Al vijf jaar lang en zeker twee keer per jaar hebben we de smaak te pakken bij Prorest Catering. Dan worden namelijk de Smaakdagen georganiseerd; waarbij in maar liefst 110 bedrijfsrestaurants door het hele land de smaakvolste soepen, lekkerste broodjes en meest verfrissende drankjes te proeven zijn. Gasten kunnen hiermee zelfs mooie prijzen winnen.

Bijzondere gerechten

Tijdens de Smaakdagen bieden de Prorest-locaties bijzondere gerechten aan. Zoals een heerlijke bol met Rijnlandse boerenham, hummes, gegrilde groenten en Mustard cress. Of volkoren boerentoast uit de oven, met gesmolten brie, zon gedroogde tomaten en groene kruiden. Daarnaast zijn er weer nieuwe producten te proeven zoals Unox braadworst met Hellmann's mayonaise of tomaten ketchup en een vegetarische bitterbal; de Bieterbal, van rode bieten! Één groot freest dus!

Kraskaart

Bij aanschaf van deze en vele andere lekkernijen ontvangt de bezoeker bij een minimale besteding van € 1,- een kraskaart. Hiermee zijn mooie prijzen te winnen zoals een tafelbarbecue, kookboek, dinerbon, wijnpakket of belevenis uitjes zoals een culinaire workshop voor vier personen of een belevenis-bon van €200,- voor een belevenis naar eigen keuze! Daarnaast zetten geselecteerde bedrijfsrestaurants dobbelbordjes of het Rad van Fortuin in, waarmee bijvoorbeeld een week lang lunch te winnen is. Prorest blijft haar gasten dus verwennen! We zijn ook niet voor niets dé betrokken cateraar.

Samenwerking

Prorest heeft, als initiatiefnemer, samen met meerdere producenten de handen ineen geslagen en maakt er ook tijdens deze editie weer een groot feest van. De Smaakdagen zijn nou eenmaal Leuk, Lekker, Anders!

Voorwaarden

Deze actie loopt van maandag 3 tot en met vrijdag 14 oktober. Lever uw winnende kraskaart of lunch tegoedbon voor vrijdag 28 oktober 2016 in bij één van de Prorest medewerkers in het bedrijfsrestaurant. Het maximaal te besteden bedrag bij een gratis lunch is € 5,-. Prorest-medewerkers zijn uitgesloten van deelname aan de Smaakdagen. De prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

Impressie Smaakdagen

Wilt u een impressie van de Smaakdagen? Breng dan een bezoek aan onze Facebook-pagina. Daarop vindt u foto's, video's, recepten en nog veel meer.